Организаторите на събитието, което свързва младите предприемачи с инвеститори, бизнес ангели, представители на администрацията и доказали своя предприемачеси дух мениджъри на успешни компании публикува всички презентации от форума в SlideShare.

StartUP@Plovdiv 2010, което е събитие организирано по модел на Startup Conference, бе проведено на 17 и 18 април в Пловдив. Събитието привлече над 200 участници от Пловдив и региона. Целта на събитието бе да пробуди предприемачески дух и да покаже на хората как да стартират и развият собствен бизнес. Форматът на конференцията включи лекции и дискусии в рамките на два дни, в които български предприемачи от различни браншове на икономиката споделиха своя опит с младите хора. Програмата обхвана важните въпроси и етапи при стартирането на нов бизнес и превръщането му в успешен. Събитието даде възможност за създаване на полезни контакти с потенциални партньори, съмишленици и инвеститори.

Тази година събитието се организира с подкрепата и участието на Host.bg. Освен спонсорство за мероприятието Host.bg осигури 6 месечен безплатен хостинг за всички участници.