Събитието тази година ще събере под един покрив доставчиците на уеб услуги и техните потребители в София, Пловдив и Варна съответно на 31 май, 2 и 4 юни.

WebXpo 2010 е насочено към маркетинг мениджъри и управители на фирми, търсещи решения за уеб дизайн и разработка, интернет маркетинг, електронна търговия, бизнес приложения и уеб услуги. Събитието е насочено и към професионалистите в уеб бранша, които искат да се информират за новостите и услугите на пазара, както и да създадат полезни контакти.

Както всяка година, експото се съпътства от семинарна програма, адаптирана за българския пазар. Тя ще включва теми като:

  • За конкуренцията или колко струва един уебсайт
  • Топ практики за генериране на клиенти в B2B сектора
  • Защо социалните мрежи погребаха форумите?
  • 6 неща, които трябва да знаете за домейн имената
  • Какво е „Cloud Computing“ и има ли бъдеще?

Host.bg ще участва със собствен щанд в трите града, а generic propecia нашият системен администратор Йордан price chopper pharmacy hours Георгиев ще вземе участие в дискусионния панел, посветен на облачния компютинг. Host.bg кани всички настоящи и бъдещи клиенти на среща по време на WebXpo. Фирмата ще представи новите си услуги на гостите на експото, за които е осигурила и рекламни подаръци.