Във връзка с участието на най-посещаваното през сезона събитие за интернет индустрията WebIT Expo and Conference, Host.bg прави промоция за всички планове за споделен хостинг. В рамките на промоцията всеки клиент, който закупи хостинг план за една година или по-дълъг срок, ще получи бонус от една година абонамент. Промоцията е в сила до 14 ноември 2010 г. Участниците на Webit, които получат хартиени ваучери, ще могат да ги използват до края на годината.

За ползване на промоцията клиентът трябва да въведе ваучер WEBIT2010. Бонусът се предлага както на нови клиенти, така и на настоящи абонати, които закупят нов абонаментен план. Минималният срок на абонамента за получаване на бонуса е една година. Клиенти, които закупят хостинг за две години ще получат три годишен абонамент и т. н.

Плановете на Host.bg се отличават с най-добри за пазара ключови параметри. Доставчикът осигурява най-голямо дисково пространство спрямо оферти в същия клас и прави пълен бекъп, без значение от плана и от разширението на файловете. Клиентите могат да ползват денонощна техническа поддръжка по телефон, е-поща или с помощта на тикет система. С използването на собствен, максимално ориентиран към потребителя, контролен панел се постига висока степен на сигурност за клиента, който може да разчита на ъптайм (работата на сървърите без прекъсване) от 99.995% за хостинга и 99.998% за мейл услугата.

Изберете и поръчайте своя план сега!