Host.bg предлага на своите клиенти лятна промоция за всички планове на споделен хостинг. Настоящите и нови клиенти ще могат да се абонират за нови планове с 20% отстъпка. С тази отстъпка цената на Персоналния хостинг намалява от 4.45 на 3.55 лв. на месец при абонамент за една година. По време на промоцията цената на Бизнес плана е 12.75 лв, а на Корпоративния план – 31.95 лв. на месец, ако се поръча едногодишен абонамент.
Заедно с това Host.bg предоставя възможност на всеки да тества споделените хостинг услуги в продължение на три месеца безплатно. При поръчка на абонаментен план за една година или по-дълъг срок, клиентите получават три допълнителни месеца за същата цена. Ако в рамките на първите три месеца се откажат от поръчката, те ще получат обратно заплатения абонамент.
Link Building е услуга за създаване на качествени и надеждни еднопосочни връзки към вашия сайт. За целта се избира подходяща колекция от блогове, социални мрежи, релевантни тематични сайтове, портали и др. Услугата се изпълнява от фирма SEOM и се предлага на клиентите на Host.bg с 33% отстъпка.
За да тествате хостинга използвайте промокод TESTСрок на промоцията: 22 септември 2011 г.Поръчка на хостинг