За пореден път Host.bg подкрепя семинара за нови дизайнерски технологии – DESIGNDAY’11. Следвайки актуалните тенденции, през 2011 г. събитието е посветено на създаването и успешното представяне на мобилни сайтове.

Верни на досегашната традиция, организаторите от .Net успяха да привлекат като лектори специалисти, от които със сигурност има какво да научим. Презентации на семинара ще направят Джайлс Колбърн, автор на книгата „Simple and usable – web mobile and interaction design“, Антъни Рибо, носител на наградата D&AD pencil за работата си по интерактивен проект на Levis, Джейсън Кейл, криейтив директор на базирана в Лондон агенция за уеб разработки – Go Free Range и др.

Програмата на DESIGNDAY обхваща теми, посветени на:

* дизайна на мобилни сайтове
* технологии при изграждането им
* основни изисквания за успешното представяне през екрана на мобилно устройство

Host.bg има удоволствието да отправи покана към всички свои клиенти, специализирани в тази област, да посетят GoMobile. Нашите клиенти, могат да се регистрират за участие с 40% отстъпка, любезно предоставена от организаторите на семинара.

DESIGNDAY’11 – GoMоbile ще се проведе на 28 септември в София лайв клуб в НДК. Регистрация може да се направи в сайта на събитието designday.netmag.bg. За да ползвате отстъпката, добавете към името на вашата фирмата във формата за регистрация „Host.bg Партньор“.

Като спонсор на събитието, Host.bg има възможността да предложи специална награда на организираното по време на събитието блиц състезание за създаване на концепция на мобилен сайт. Журито се председателства от Джайлс Колбърн, а осигурената от Host.bg награда е iPad2.