Активна промоция

„Host.bg клиент” е програма, която предоставя допълнителни възможности за развитие на вашия онлайн бизнес. Програмата е предназначена за всички настоящи клиенти на Host.bg.

В Host.bg винаги сме се стремили да задоволим максимално изискванията на всеки свой клиент. Вие знаете, че може да разчитате на нас 24/7/365 за всичко свързано с поддръжката на вашия сайт или домейн”. Но освен клиенти, вие сте нещо повече за нас. Вие сте наши партньори. И като такива, бихме желали да ви помогнем във вашето онлайн развитие, за да вървим заедно напред.

За тази цел стартираме напълно нова програма, насочена към всички наши настоящи клиенти.
„Host.bg клиент” е програма, която предоставя допълнителни възможности за развитие на вашия бизнес онлайн или офлайн, когато разчита в някаква степен на онлайн представянето си. Тя е напълно безплатна. До нея ще имат достъп всички наши клиенти. В рамките на програмата, ние ще ви предлагаме различни нови възможности за подобряване на вашия сайт, за допълнителната му реклама и популяризиране. Участието е доброволно. Можете да се възползвате от всяко предложение, което сметнете за подходящо за вашия бизнес.

„Host.bg клиент” ще ви помогне, да откриете по-лесно нови партньорства и ще ви даде нови възможности за развитие на бизнеса.

Първата кампания, от нашата програма, дава възможност на притежателите на електронни магазини да заредят 100 лв. в една от популярните платформи за сравняване на цени на българският пазар- pazaruvaj.com.

„Пазарувай“ представлява надежден справочник за онлайн пазаруване, подпомагащ както онлайн магазините така и техните клиенти при осъществяване на електронната търговия.

Pazaruvaj.com информира готвещите се да пазаруват онлайн относно:
– цените на стоките в различните магазини;
– магазините гарантиращи коректно обслужване;
– точните характеристики на продуктите;
– отзивите за магазините и продуктите, пратени от вече пазарувалите потребители;

В крайна сметка „Пазарувай“ съдейства на онлайн магазините да достигнат по-лесно желаната посещаемост и да увеличат своите приходи.

Всеки клиент на Host.bg, с електронен магазин, който не показва (не е показвал) продуктите си на платформата на Pazaruvaj може да се възползва от ваучер за 100 лв. безплатна реклама в Pazaruvaj.com. Всичко, което трябва да направи е да натисне бутона за заявка, който се намира в контролния панел. Колегите от Pazaruvaj ще се свържат с вас, ще ви създадат акаунт и ще ви заредят бонуса от 100 лв.!