Host.bg и Джуниър Ачийвмънт България продължават своята своята съвместна работа в подкрепа на младите хора у нас. През летните месеци Host.bg ще приеме стажанти от мрежата на Джуниър Ачийвмънт България. Учениците, които имат желание да участват в летния стаж на хостинг компанията, изпращат кратко CV и мотивационно писмо. След преглед от страна на Host.bg одобрените кандидати получават индвидуална покана за включване в програмата. Стажът в компанията ще е в рамките на 5 работни дни.

По време на стажа младежите ще имат възможност да се запознаят с практиката на работа в една от най-успещните хостинг компании в България. Ще получат кратко обучение по основните понятия в областта на хостинг и уеб услугите, както и познания за някои от тънкостите в технологичния процес. Младежите ще могат да се докоснат до процеса на изграждане, развиване и утвърждаване на голяма, за българските мащаби, хостинг компания.

Стажът в Host.bg е част от програмата на компанията в помощ на младите и търсещи знания хора в България. В края на обучението всеки ученик, ще получи сертификат от компанията за проведения стаж.