Към всеки свой план за споделен хостинг, Host.bg предлага инсталация на над 240 софтуера само с 1 клик! Хостинг доставчика успешно внедри системата за автоматична инсталация Softaculous.

Softaculous е страхотен инструмент, който само с 1 клик автоматично инсталира избран от Вас софтуерен пакет. Инсталацията става буквално в една стъпка. Softaculous прави всичко сам- от копирането на файловете, до създаване на база данни. А през това време… можете просто да си почивате.

Softaculous може да импортва всякакви скриптове, които поддържа дори и да не са били инсталирани от него. Също така, може да вкарва информация от други автоинсталиращи програми като Fantastico например. При самото импортване може да избирате кои точно скриптове, от другите автоинсталатори, да бъдат добавени. Веднъж внедрени, Softaculous ще се следи и ще се грижи всички скриптове да са ъпдейтнати към най-новите версии.

Поради големия брой софтуерни приложения, ние сме ги разпределили в няколко различни категории. Така можете лесно и бързо да откриете най-подходящото за Вас в групи като: Блогове, Микро-блогове, Портали/CMS-и, Форуми, Фото Галерии, Социални мрежи и много други. Може да разгледате всички продукти от Вашия контролен панел.

С новия софтуерен пакет от Host.bg ще си спесите време в четене на форуми как да инсталирате дадено приложение- със Softaculous всичко се случва с 1 клик. И най-важното приложението е безплатно за всички наши клиенти на споделена хостинг услуга!

Опитай хостинг със софтуерния пакет Softaculous на Host.bg!