Обратното броене до началото OpenFest 2012 г. вече започна. 7 дни преди официалния старт на 10-тото издание на единствения форум на свободния софтуер у нас, имате възможност да задавате върпоси към лекторите, чрез Host.bg,.

В последната седмица преди началото на семинара попитайте Андрей Радев.

Андрей е уебаджия по професия, или поне се опитва да бъде. На работа пише ruby, отвреме-навреме SQL, и напоследък доста frontend-ски неща, но ако му погледнете github акаунта, няма да се досетите. Многократно е обвиняван, че пише повече Vimscript, отколкото каквото и да е друго, с което му е трудно да спори. Може да го мернете на презентации и уъркшопове по електроника, разработка на игри, разпознаване на образи или електронна музика, но май нищо не му хваща вниманието така, както някоя хитра идея за Vim plugin. Всички се надяваме да му мине в един момент.

Host.bg, като официален спонсор на събитието, ви дава възможност да вземете преднина и да попитате някой от най-интересните лектори, още преди началото на фестивала.

Въпроси към Андрей може да задавате тук- в нашия блог, на нашата Facebook страничка или на страничката ни в Google plus. Може да оставите вашите въпроси като коментари или на съобщение в страницитe ни!

Ще се видим на OpenFest 2012 г. година на 3-4-ти ноември, Интерпред, София.