Host.bg стартира кампания в помощ на програмистите, които искат да развиват продукти с отворен код. Ние ще предоставим 10 безплатни Премиум хостинга за български open source проекти. Когато разработвате продукт с отворен код е важно да се съсредоточите върху това, което правите. За това Ви предлагаме напълно безплатно и безвъзмездно хостинг, с 24/7/365 техническа поддръжка!

И защото:

– Вярваме в талантливите български програмисти;
– Свободата е важно условие по пътя на успеха;
– Искаме да ви насърчим;
– Сигурният хостинг дава увереност;
– Open source = Open mind;
– Обичаме да помагаме!

Как да се включа?

Няма значение дали сте любител, начинаещ програмист или специалист. Ако имате open source проект, който развивате може да участвате в нашата програма. Етапът, на който се намира проекта също е без значение. Независимо дали имате идея, в начален стадий или проектът е в процес на разработка, може да кандидатсвате в нашата програма. Просто изпратете e-mail на opensource@host.bg с описание на вашия проект. Кампанията няма краен срок и важи до изчерпване на предвидените безплатни хостинги.

Жури

Специално създадена за кампанията комисия, ще оценява и ще взима решения за избора на това кой проект да бъде подкрепен и кой не. Участници в журито са организаторите на OpenFest, предстсавители на сдружение „Линукс за българи” (Linux-bg.org) – най-големият портал за програми с отворен код у нас и специалисти от Host.bg. Журито ще заседава и ще обсъжда проекти 2 пъти месечно. Спечелилите ще бъдат обявени в нашия блог и на нашите страници във Facebook и Google +. Очакваме вашите проекти!

Успех на всички!