Host.bg, пуснa в действие SMS известие за своите услуги. Всеки клиент на Host.bg, може да се възползва от услугата напълно безплатно, без значение на мобилния оператор (Мтел, Глобул или Виваком). Клиентите сами избират при изтичането на коя точно услуга ( споделен хостинг, домейн, VPS сървър (виртуален сървър), нает сървър или SSL сертификат) да бъдат известявани посредством кратко съобщение. Може да избират за една или повече от използваните от тях услуги. При активиране на напомнянето с SMS ще получават едно съобщение за всеки абонамент, една седмица преди изтичането му.

Ако ви предстои да използвате услугите на Host.bg може да активирате SMS известяването при последната стъпка от регистрация в сайта. За това е необходимо, само да въведете номера на мобилния телефон, на който бихте желали да получавате съобщения.

Ако вече сте наш клиент, може да се възползвате от безплатното SMS известие през контролния панел. От менюто „Лични данни” направeте промяната, като въведете своя мобилен номер (вижте снимките по-долу).

Ако по някаква причина решите, че не искате да получавате повече известие за дадена услуга, можете просто да премахнете маркировката, отновно от менюто „Лични данни“ в контролния панел и да запазите промените.

Възползвайки се от SMS услугата на Host.bg намалявате до минимум шанса да пропуснете подновяване на важен за вас домейн или хостинг. Така, дори да подминете някой от напомнящите мейли, които изпращаме за изтичащи услуги, ще имате достатъчно време за реакция и подновяване на използваната от Вас хостинг услуга. Регистрирайте вашият мобилен номер още днес!

Стъпка 1:

 

 

Стъпка 2: