След като дадохме началото на работната есен във Варна със събитието “Е-manager“ сега се чувстваме задължени да ви предразположим с положителни емоции преди края на бизнес периода и зимните празници. На 14-15 декември в Бургаския свободен университет ще се проведе второ издание на събитието. Това ще бъде двудневен семинар за продажбите и успешния мениджмънт в Интернет: “Е-manager 2″: Интернет бизнесът – успешни решения за Вас”.

Ние от Host.bg вярваме в българския бизнес и подкрепяме събитията, които се организират в негова помощ, след София, Пловдив и Варна, сега и в Бургас. По време на семинара, лекции ще изнесат водещи специалисти в областта на дигиталния маркетинг и програмирането, както и лидери на мнение в социалните мрежи и Интернет от цялата страна. Презентаторите са 100% практици – личности, които имат знания и умения, но и дарбата да ги презентират по най-добрия начин.

Императорът на социалните мрежи Иво Илиев ще ни обясни „Как да се чувстваме в свои води, когато промотираме бизнеса си в морето от социални медии“.

Събитието отново ще стане арена на „сблъсъка на големите“ – системите за управление на съдържание. За предимствата и недостатъците на Joomla, Drupal и WordPress ще ни разкажат Петър Петров, Явор Сяров и Евгени Йорданов.

Разбира се няма как да бъде пропусната SEO темата. Като лектор е привлечен българският гуру в областта – Огнян Младенов.

Сред останалите теми са Интернет сигурността, Интернет правото, Управлението на проекти и много други.
Повече за програмата може да научите на e-manager.bg. Събитието е безплатнo, но се изисква регистрация, която може да направите от сайта. Ако нямате възможност да сте в Бургас, но не искате да пропуснете някоя от лекциите, можете да заявите своето онлайн участие.

Ние от Host.bg се радваме, че ще бъдем там, защото освен интересните теми и лектори, ни очакват много приятни изненади и забавни емоции. Ще се радваме да се видим там!