С ваучерът, който Host.bg ви предоставя можете да добавите 90 лв. към вашата първа реклама в “Google AdWords™”. За целта трябва да имате новосъздададен профил в „Google AdWords™”. Кодът може да се въведе най-късно до 14-ия ден от датата, на която е създаден профилът. На практика това става така: Въведете промоционалния код в раздел „Таксуване“ в своя AdWords профил.

За да получите право на допълнителни 90 лв. безплатна реклама, трябва да изразходвате 30 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код. Бонусът може да се получи само в „Google AdWords™” профили, на които посоченият адрес за таксуване (billing address) е в България. В един профил в Google AdWords™ можете да се възползвате от бонуса само веднъж. В рамките на 5 дни, след като изразходвате 30 лв., автоматично ще получите още 90 лв. рекламен кредит. Той ще се появи на страницата „Таксуване“ във вашия AdWords профил.

Всички разходи за реклама, след изчерпване на промоционалния кредит, се заплащат от рекламодателите. Рекламодателите могат да преустановят своите реклами по всяко време, включително преди изчерпването на сумата на промоционалния кредит. Google не изпраща уведомителен имейл, когато промоционалният кредит се изчерпи. За пълните условия, вижте: https://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html

Как мога да получа ваучер за 90 лв. реклама в „Google AdWords™“?

Всеки клиент на Host.bg може да получи промоционален код за реклама в „Google AdWords™“. За целта просто добавете към вашата поръчка „Ваучер за Google AdWords™“ oт бутона „Опции към плана”, при регистрация на нов хостинг продукт . Ако вече сте наши клиенти, може да заявите ваучер през Контролния панел . Промокодът се предоставя на клиенти, които са наели хостинг услуга за една година или по-дълъг период. Стойността на промоционалния кредит е 90 лв. за всички услуги.

В рамките на 2 работни дни след поръчката ще получите промоционалния код на посочения при регистрацията в Host.bg имейл адрес.

Как да създам профил и да заредя промоционалния ваучер от Host.bg?

Отидете на: Host.bg ви предоставя можете да добавите 90 лв. към вашата първа реклама в adwords.google.bg и създайте свой профил за реклама. След това изберете предпочитан вариант за плащане, кликнете върху раздела „Таксуване -> Предпочитания за плащане“. Ще се зареди страницата „История на транзакциите“. За да се възползвате от ваучера с безплатна реклама, изберете бутона „Други действия -> Прилагане на промоционален код“ и въведете кода. След това, автоматично ще получите 90 лв. (след като изразходвате 30 лв.) съгласно условията на програмата.

През 2008 година Host.bg подписва договор с „Google AdWords™“ и стана първият оторизиран риселър в България. След успешно сътрудничество в последнните 4 години от 2012 г, Host.bg се включва и в програмата Google Engage. Благодарение на това партньорство нашите клиенти могат да се възползват от ваучери за безплатна реклама в размер на 90 лв.