Коледните емоции и тази година ще започнат по-рано със специалните промоционални пакети на Host.bg,

Приготвили сме подаръци както за нашите настоящи, така и за всички бъдещи клиенти на Host.bg,. Чувалът с подаръци тази година наистина е голям. В него има промоционални оферти за домейни, споделен хостинг, виртуални и наети сървъри. Надяваме се всеки да открие в него най-подходящото предложение за себе си. Намерете и активирайте своя поромо код сега:

Промоционалните емоции за нови абонаменти започват с 25% отстъпка за споделен хостинг. За да я получите използвайте промокод HOSTEMOTION12. Промокодът ще ви послужи при наемането на който и да е от хостинг плановете на Host.bg. Валиден е ако поръчате хостинг за 12 или повече месеца.

Същата отстъпка – 25% ще получите, ако по време на промоционалния период наемете виртуален сървър. Няма значение кой план сте избрали. Достатъчно е да направите абонамент за три или повече месеца. В случай, че искате да ползвате тази отстъпка, запомнете промокода: VPSEMOTION12.

Ако се нуждаете от самостоятелен сървър, можете да го наемете отново с 25% намаление на цената. Ваучерът е валиден за нови анонаменти, независимо каква сървърна конфигурация и кой план сте избрали и за какъв период наемате сървъра. За целта трябва да използватe промокод SERVEREMOTION12.

За клиентите, които вече ползват хостинг продуктите на Host.bg сме приготвили следните отстъпки.
Три месеца безплатен хостинг може да получи всеки при подновяване на абонамент за споделен хостинг за една година или по-дълъг период. За да се възползвате от промоцията, при поръчка в контролния панел въведете промокод HOST3MFREE. Кодът е валиден за всички планове. Потребителите с виртуални сървъри могат да получат два безплатни месеца с код VPS2MFREE, ако подновят услугата за 6 или повече месеца. Клиентите, които ползват самостоятелни наети сървъри пък ще получат едномесечен безплатен абонамент ако удължат срока на услугата с три или повече месеца и въведат код SEVRER1MFREE във формата за поръчка. Кодовете са валидни за всички планове на виртуални и наети сървъри.
Продължителността на всички промоции е до 06.01.2012 г.