Над 800 души през 2012 година в поредица от семинари имаха възможност да се запознаят с маркетинг техники с 0-лев бюджет. Успешната серия от събития продължава и през тази година и първото е съвсем близо. По-малко от седмица остава до семинар No: 5 на „Интернет маркетинг с нулев бюджет”.

Интернет ни дава безкрайни възможности за реализиране на маркетинг кампании. Кампаниите с нулев бюджет са не само възможни на теория, но и 100% приложими на практика. Не е нужно да сте специалист, нито да разполагате с огромни бюджети, за да реализирате идеите си!

Целта на лекторите е да ви представят примери от практиката, които можете да приложите още утре. Сред тях са Борил Богоев, чиято тема е „Анатомия на любовното писмо” или Как да създаваме въздействащи email кампании. Станислав Димитров, ще ни разкаже за най-новите промени на Google свързани със SEO правилата и какво означава това за вашия бизнес. Стефан Кънев ще ни покаже „Трикове за продуктивност”, „Как да вършим повече работа за по-малко време и да се чувстваме по-добре от това”.

Host.bg е един от основните спонсори на събитието, което ще се проведе на 30.01.2013 година в Интер Експо Център, София. Нямате много време, а и местата свършват бързо, за това не пропускайте този семинар. Все още може да се запишете на сайта zero-marketing.com.

Очакват ни още много теми и приятни емоции. Очакваме Ви 😉