Петото поредно издание на „Интернет маркетинг с 0-лев бюджет” премина при огромен интерес. Залата беше препълнена от самото начало до самия край на събитието. Лекторите бяха сред водещите специалисти в областта и успяха да представят своите съвети по атрактивен начин на достъпен език.

Когато човек чуе: „Интернет маркетинг за без пари” си мисли, че има някаква уловка, че има нещо нередно. Лекторите на семинара, обаче, доказаха, че е възможно да правиш онлайн реклама без пари. Нещо повече те дадоха някой доста интересни примери от практиката, как един бизнес да гради имидж онлайн с 0-леви средства.

Няма да правим обобщение на отделните лекции, защото със сигурност ще изпуснем нещо важно, а и поста ще стане безбожно дълъг. Вие може да си свалите презентациите от сайтът на събитието, а някой от интересните съвети може да видите директно на видео от нашата Facebook страница.

Ние от Host.bg се радваме, че бяхме част от събитието. За нас то беше едно страхотно преживяване. Ние вярваме, че подобен тип прояви помагат на българскят бизнес да израстне онлайн и да работи по-успешно. Представените практики (всичките добри) могат да бъдат приложени и тествани още на следващия ден. За това ние ще продължим да подкрепяме събития от такъв вид.

Добре де, ето и едно съвсем кратко обобщение като за край:

„Уважавайте интелекта на своите клиенти”, „Граде име за своя бранд”, „Грижете се за своето качествено съдържание”, „Вършете повече работа за по-малко време” (лесно е да се каже, Стефан 😉 ), „Търсете личния контакт в своите имейли”, „Бъдете добрата новина!”.

🙂 🙂 🙂