С настъпването на пролетта, идва и сезонът на пролетния хостинг. Към сигурните сървъри, 24/7/365 техническа поддръжка и грижата за вашия сайт, ние добавяме и подарък от 22% за всички хостинг планове.

От 22-ри март, цели 22 дни (до 13.04.2013г. включително) получавате -22% намаление при регистрация на нов хостинг план в Host.bg.

С всеки хостинг, получавате софуерния пакет Softaculous. С него имате богат избор от над 250 безплатни уеб софтуера, които можете да инсталирате с 1 клик. Имате възможност да вземете ваучер на стойност 90 лв. за Google Adwords. С него можете да превърнете своята първа платена реклама в google от 30 в 120 лв. Освен всичко това, получавата допълнителна защита за електронната си поща с новата ни мейл услуга. Host.bg e единствената хостинг компания у нас, която предлага безплано за всичките си клиетни, защита със SSL сертификат на своите мейл сървъри.

Промоцията е валидна за настоящи и нови клиенти, при регистрация на нов продукт. Отстъпката важи при регистрация на хостинг за 12 месеца с ваучер: 22HOSTBG

Изберете своя домейн и регистрирайте своя нов хостинг план още сега!