super kamagra in deutschland zugelassen

Първата в България WordUp! Conference ще се проведе на 27.04.2013 година с икзлючителната подкрепа на Host.bg. . WordUp! Conference Sofia 2013 се организира в партньорство с WordUp Conference Scotland, която ще се проведе паралелно по същото време в Единбург, Шотландия.

Българското събитие ще събере на едно място най-големите специалисти, занимаващи се с WordPress у нас, които ще споделят своя опит за работата си с продукта. Ще имате възможност да се запознаете с полезни трикове, добри практики и възможни спънки при работата с най-разпространената блог платформа в света.

Фенове, специалисти, ентусиасти и предприемачи ще обсъдят заедно възможностите, които открива WordPress за бизнеса или за лична изява. Програмата на българското събитие включва теми, които ще ви помогнат да създавате плъгини за WordPress, ще ви подскажат как да автоматизирате процеса на разработка и поддръжка на WordPress сайтове, как да се предпазите от бъдещи проблеми и още безброй други полезни съвети.

Организатор на събитието е New Business Tools, а домакин на конференцията е центърът на ИТ общността в България – Telerik Academy.

Не пропускайте възможността да присъствате на това невероятно WordPress събитие, като все още имате възможност да се сдобиете с пропуск с отстъпка.