Logo 001_pr

Колко струва да стартираш нов бизнес?

Колкото да се разделиш, за един ден с един вреден навик!

Това е отговорът на Host.bg в нашата кампания: “Don’t smoke do business!” (“Спри цигарите и започни бизнес”).

Какво е “Don’t smoke do business!”?

“Don’t smoke do business!” е кампания на Host.bg, с която искаме да Ви поощрим да стартирате свой бизнес срещу една кутия цигари – буквално. Вие ни давате една кутия цигари, ние Ви даваме Персонален хостинг за 1 месец безплатно.
1 кутия цигари, струва колкото хостинг за 1 месец. За това я оставете при нас и стартирайте бизнес с нашите хостинг планове.

Ако сте непушач, убедете ваш приятел да остави своята кутия цигари при нас. За всяка кутия и ДВАМАТА ще получите по 1 месец безплатен хостинг във вашите акаунти.

Какво мога да направя с хостинг от Host.bg?

Хостинг плановете на Host.bg предлагат пакет от над 250 безплатни приложения с 1 клик. В нашите пакети има богат избор от уеб приложения, с които можете лесно, с 1 клик на мишката, да инсталирате подходящ за Вашия бизнес уеб сайт.
Сред полезните за бизнеса приложениям които Host.bg осигурява безплатно има системи за управление на съдържанието (CMS), блогове, форум платформи, CRM системи, електронни магазини, галерии, инструменти за пускане на анкети и за отчитане на кликовете върху банери и линкове, wiki хранилища на данни и други. Всичко, от което един бизнес има нужда.
Ако все още нямате свое домейн име, Host.bg ще Ви даде възможност стартирате своя сайт с безплатен поддомейн.

Как да взема хостинг от кампанията “Don’t smoke do business!”?

Всичко е много просто:
1. Елате в нашия офис и изхвърлете една кутия с цигари (поне наполовина пълна, погледнато оптимистично) в нашето специално кошче. Срещу това ще получите безплатен Персонален хостинг за 1 месец;
2. Ако не живеете в София или не искате да идвате до офиса, изпратете на адрес: на info@host.bg данните за Вашия акаунт и видео с унищожаването на кутията с цигари. И без шмекерлъци, моля! 😉
3. Ако вие не пушите, убедете ваш приятел да остави своята кутия цигари при нас. За всяка кутия и ДВАМАТА ще получите по 1 месец безплатен хостинг във вашите акаунти.

Какво ще се случи със събраните кутии цигари?

Всички оставени от нашите клиенти кутии с цигари, ще бъдат унищожени, като за това ще направим и специално видео 😉

Кампанията е активна до 31.12.2013 г.

Вижте нашата кампания във Facebook