HTTP1

Единадесет нови попълнения от домейн разширения ви осигуряват по-добра възможност да изразите по креативен и достъпен начин вашия бранд, кампания или интереси.

Възможността да прибавите цвят във вашите онлайн проекти от този момент няма да е само мисия на графичните дизайнери. Благодарение на новите домейни .blue, .red и .pink вие ще сте една идея по-цветни от пръв поглед.

Мечтаните дестинации за глътка отдих са по-близо, а разширенията .holiday и .viajes очакват вашите проекти за dream.holiday или happy.viajes

Предложението ни за всички с интереси и бизнес в сферата на селскостопанска индустрия идва с разширението .farm и чудесните предложения като bio.farm или milk.farm, които биха били неустоими за всички потребители.

За желаещите да предадат тежест на проектите си .kim е най-доброто предложение, което произлиза от най-разпространената едноименна корейска фамилия и в превод означава „злато”.

Индийският термин за „училище” – .shiksha ще очаква всички проекти насочени към образованието, като ние силно препоръчваме на всички езикови школи и преподаватели по Бенгалски Бурушаски, Темилски, Хималайски език и Хинди да заложат на своя .shiksha домейн.

Няма да пропуснем и Geek приятелите ни, като ще се радваме да видим техните реализирани проекти с .codes, а защо не и opensource.codes или debug.codes

Уверени сме, че всички мобилните технологии и новостите около тях ще имат прекрасен нов онлайн дом с адрес .mobile като technews.mobile или shoping.mobile

.marketing разширението е прекрасната възможност, която идва в подкрепа на маркетинг агенциите и специалистите на свободна практика, които имат желание да се представят в дигиталната среда.

Ако за вас тази новина идва в най-точният момент и вече имате идея за реализиране на проект с новите домейн разширения, възползвайте се още сега от 10% отстъпка за изброените разширения до 15 май 2014. при поръчка на нов домейн за срок от една или повече години.