wp3.9-1

Най-популярната система за управление на съдържание (CMS) WordPress представи своя Major Releаsе – WordPress 3.9 “Smith” в чест на джазмена Jimmy Smith. WordPress 3.9 е наличен за сваляне и готов да ви зарадва с редицата си подобрения, а ето и някои от основните акценти които подбрахме за вас:

Подобрена Visual редакция:

Визуалният редактор (TinyMCE) е обновен, по- бърз, по-интуитивен и mobile friendly.

Решен е и един от основните проблеми с директното копирането на съдържание от външен текстови редактор (Copy – Paste), като досегашната алтернатива чрез бутона „Paste from Word” е преустановена.

По-лесна редакция на изображенията:

WordPress 3.9 пристига с възможността за директна редакция на изображенията във визуалния редактор. Потребителите могат да завъртат, обръщат, изрязват и преоразмеряват изображенията изключително бързо и лесно само с помощта на drag and drop функционалността.

Аудио и видео плейлисти:

Директно от “Add Media” бутона над визуалния редактор вие можете да подберете и групирате в различни плейлисти аудио и видео файлове които на по-късен етап да вмъкнете във визуалния редактор.

Widget и Header визуализации:

Вече не е необходимо да стискате палци всичко да е преминало гладно след като сте направили промени по разширенията и добавките на вашия сайт. Сега имате възможността да виждате в реално време всяка една редакция която сте нанесли още преди да сте натиснали бутона „Save”.

Вижте и видео визитката на WordPress 3.9 “Smith”

Наличието на WordPress 3.9 “Smith” е идеалната възможност да стартирате лесно и бързо вашия уеб проект. Благодарение на модула „Softaculous“ който е на разположение в контролния панел на всеки хостинг план на Host.bg, можете да инсталирате WordPress за броени минути и да стартирате вашето онлайн присъствие без да губите излишно време.