blog

.CONDOS е благозвучно съкращение от „condominiums” (жилищна кооперация). Домейните с разширение .condos ще бъдат мощно оръжие в дигиталният свят на пазара за имоти и всички съпътстващи услуги като архитектура, интериорен дизайн, фасилити мениджмънт и др.

Докато сме на вълна недвижими имоти, ви представяме разширение .MAISON (от френски – къща). Благодарение на .maison ще можете да посрещнете вашите клиенти от ривиерата в уютно местенце, на което да се чувстват – у дома, с домейн от вида: vente.maison, bulgare.maison и др.

.PROPERTIES е третото ни предложение за пазара на имоти, с простичкият си едноименен превод. Регистрирайте сега нов домейн от вида – thebest .properties, estarte.properties и др.

.TIENDA (от испански – магазин) отваря врати в този момент, за да посрещне всички търговци насочени към този пазар. Вашите сполучливи сделки носят адрес casa.tienda, ropa.tienda и др.

Следващата ни анотация е за домейн разширение, което на пръв поглед няма логичен превод, но дали всъщност е така? .XYZ има мисията да бъде простичък, но много благозвучен завършек на вашия домейн, със същата лекота, с която се справя и в английската азбука. На практика, .xyz e подходящ за всички отрасли, ако целите благозвучност и улеснение при запомнянето на избраното домейн име.

Използвайте промо код: NEWDOMAINS, за да получите 50% отстъпка за нов домейн с всеки хостинг план за една година, само до 15 юни 2014г!