benny

4.0 е последната версия на WordPress, която носи името „Benny“ на едноименния джаз кларинетист Benny Googman е налична за свободно сваляне от тук.

WordPress 4.0 “Benny” следва акцентите на предходната версия WordPress 3.9, като се фокусира в оптимизирането при управлението мултимедия съдържанието с минимални усилия за максимално чувство на наслада.

Управление с медия мениджъра

Новият „endless ” изглед на медия мениджъра ви позволява по-широк изглед на съдържанието и лесно редактиране във всеки момент.

Прикачване на видео

С WordPress 4.0 “Benny” всичко, от което се нуждаете, за да вградите видео от YouTube или избран туит от Twitter е да поставите копирате и поставите избрания URL адресът на нов ред в текстовият редактор, като WordPress 4.0 “Banny” сам ще визуализира съдържанието ви.
Освен с YouTube и Twitter, новата функционалност обхваща още и Instagram, Flickr, PollDaddy, SlideShare, SoundCloud, Spotify, TED. Пълният списък с платформите можете да видите тук.

Фокус върху съдържанието

Независимо в коя част на съдържането се намирате във визуалния редактор, от този момент инструменти за редактиране на съдържанието ще да неотлъчно до вас.