каре-сайт

I. Нови услуги:

1. От промоционалната оферта могат да се възползват нови и настоящи клиенти при поръчка на нова услуга (споделен хостинг план) за период от една година.

2. Участващи планове с фиксирана процентна отстъпка:
– „Персонален” с 22% отстъпка
– „Премиум” с 35% отстъпка
– „Бизнес” с 50% отстъпка
– „Уеб про” с 65% отстъпка

3. За да се възползва клиент от промоционалната оферта е необходимо да направи онлайн поръчка през страницата https://host.bg/bg/10years или на място в офиса на Host.bg, намиращ се на адрес: гр. София, кв. Гео Милев, бул. „Шипченски проход” 63

4. Направената поръчка към промоционалната оферта е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването да новата услугата.

5. Промоционалната оферта е в сила до 31.12.2014г.

II. Подновяване (доплащане):

1. От промоционалната оферта могат да се възползват всички настоящи клиенти при подновяване (доплащане) на използван споделен хостинг план за период от една година.

2. Промоционалната оферта важи при подновяване (доплащане) на споделен хостинг план: Персонален, Премиум, Бизнес и Уеб про.

3. При подновяване (доплащане) с промо код: 10YEARS, клиентът получава два месеца безплатен хостинг към текущият план при доплащане.

4. За да се възползва клиент от промоционалната оферта е необходимо да направи онлайн поръчка през контролния панел https://admin.host.bg, като в раздел „Плащания” впише промо код: 10YEARS в полето „Промо код”.

5. Промоционалната оферта е в сила до 31.12.2014г.

Забележки:

– Промоционалната оферта не може да се комбинира с други оферти в оказания период ;
– В оказаната промоция не участва споделен хостинг план „Старт”;
– При преминаване на съществуващ план към по-висок план (ъпгрейд на плана) и доплащане за една година, важат промоционалните условията за подновяване (доплащане), като клиентът може да се възползва от два месеца безплатен хостинг с промо код: 10YEARS
– При мигриране (преминаване) и преустановяване на съществуващ акаунт към нов план за същата услуга от текущата промоция, клиентът може да бъде таксуван допълнително за извършване на операция по преместване на информацията от служител на Host.bg. Допълнително таксуване не се начислява когато клиентът сам премести информацията си.