Активна промоция

consultoria_google_adwords1

Host.bg™ съвместно с Google AdWords™ искаме да помогнем на вашия бизнес, като се възползвате от видеорекламирането в YouTube . Благодарение на партньорите ни от Google AdWords™, нови и настоящи клиенти на Host.bg™ вече имат възможността да получат 90 лв. като кредит за рекламиране с видеореклами “TrueView” в най-голямата видео социална мрежа YouTube.

Условия на промоцията:

– От промоционалните ваучери за Google AdWords реклама в YouТube могат да се възползват нови и настоящи клиенти на Host.bg при закупуване на хостинг услуги от https://host.bg.
– Промоционалните ваучери за Google AdWords реклама в YouТube са валидни само за нови Google AdWords акаунти до 14 дни след създаването им.
– От промоционалните ваучери за Google AdWords реклама в YouТube, могат да се възползват, клиенти изразходвали 30 лв. личен капитал и вписан промоционален ваучер.
– Промоционалните ваучери за Google AdWords реклама в YouТube се предоставят еднократно на клиент и могат да бъдат използвани еднократно за Google AdWords акаунт .
– Всеки клиент възползвал се от промоционалната оферта е длъжен да спазва условията за онлайн рекламни ваучери на Google AdWords™.

През 2008 година Host.bg™ подписва договор с Google AdWords™, чрез който е първия оторизиран риселър на компанията в България. След успешно сътрудничество през 2012 г., Host.bg™ се включва в програмата „Google Partners“. Благодарение на това партньорство всички клиенти на Host.bg могат да се възползват от промо ваучери за реклама в търсачката Google, партньорската мрежа Google Display Network и YouTube