617x216

I. Нови услуги:

1. От промоционалната оферта могат да се възползват нови и настоящи клиенти при поръчка на нова услуга (споделен хостинг план) за период от една година.

2. Участващи планове с фиксирана процентна отстъпка:
– „Персонален” с 50% отстъпка
– „Премиум” с 50% отстъпка
– „Бизнес” с 50% отстъпка
– „Уеб про” с 50% отстъпка

3. За да се възползва клиент от промоционалната оферта е необходимо да направи онлайн поръчка през страницата https://host.bg/bg/50mesta или на място в офиса на Host.bg, намиращ се на адрес: гр. София, кв. Гео Милев, бул. „Шипченски проход” 63

4. Направената поръчка към промоционалната оферта е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването на новата услугата.

5. Всеки клиент направил поръчка и заплатил я в оказания срок участва в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.

6. Промоционалната оферта е в сила: 25.03 – 04.05.2015 г.

II. Подновяване:

1. Настоящи клиенти не могат да се възползват от 50% отстъпка за подновяване на текущо използван споделен хостинг план.

2. Настоящи клиенти подновили текущо използвана услуга автоматично участват в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“

3. За да се възползва клиент от участие в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“ е необходимо да направи онлайн поръчка за подновяване на текущо използвана хостинг услуга през страницата https://admin.host.bg или на място в офиса на Host.bg, намиращ се на адрес: гр. София, кв. Гео Милев, бул. „Шипченски проход” 63

4. Направената поръчка за подновяване на текущо използвана хостинг услуга е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването и.

5. Всеки настоящ клиент направил поръчка за подновяване и заплатил я в оказания срок участва в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“

6. Промоционалната оферта е в сила: 25.03 – 04.05.2015 г.

Забележки:
* Промоционалната оферта не може да се комбинира с други промоционални оферти за споделен хостинг в оказания период.
** В оказаната промоция не участва споделен хостинг план „Старт”.
*** Оказаните цени с процентна отстъпка са валидни при поръчка на нов споделен хостинг план за период от една година и не се отнасят за подновяване на текущо използвана услуга.
**** Настоящата промоционална оферта не важи при преминаване на по-висок план (ъпгрейд на план)
***** При мигриране (преминаване) и преустановяване на съществуващ акаунт към нов план за същата услуга от текущата промоция, клиентът може да бъде таксуван допълнително за извършване на операция по преместване на информацията от служител на Host.bg. Допълнително таксуване не се начислява, когато клиентът сам премести информацията си.