ted_aubg_blog

За четвърта поредна година студенти на Американския университет в България (АУБ) организират конференцията TEDxAUBG. TEDx са поредица независимо организирани събития в цял свят на които вдъхновяващи презентатори споделят своите идеи и опит с публиката.

TEDxAUBG, „Beyond Natural” ще обедини хора от България, Португалия, Бразилия, Белгия, Америка и Сърбия, които на 14 март 2015 г. в АБФ театър, Благоевград ще имат възможността да говорят за своите идеи пред ограничена публика. Сред темите на тазгодишното издание на конференцията ще са предприемачество, изкуство, психология, образование, физика и свободата на словото.

Повече информация за TEDxAUBG, както и регистрационна форма за участие можете да намерите на официалния уебсайт на събитието https:// tedxaubg.com

Спечели два VIP пропуска за TEDxAUBG

За да си един от VIP късметлиите, които ще посетят TEDxAUBG сподели във Facebook страницата на Host.bg твоя отговор на въпроса Какво се крие зад „Beyond Natural” (Отвъд естественото)? Очакваме твоя креативен коментар до 11 март 2015, 14 ч. Късметлиите ще бъдат обявени в рамките на деня.

VIP пропуск за TEDxAUBG ще ти предостави възможност да се насладиш на конференцията от първия ред, back stage достъп и участие в ексклузивен коктейл с презентаторите след събитието.