I. До 76% отстъпка за нов споделен хостинг план:

1. От промоционалната оферта могат да се възползват нови и настоящи клиенти при поръчка на нов споделен хостинг план за период от една година.

2. Участващи планове с фиксирана процентна отстъпка:
– „Персонален” с 66% отстъпка
– „Премиум” с 71% отстъпка
– „Бизнес” с 76% отстъпка
– „Уеб про” с 76% отстъпка

3. За да се възползва клиент от промоционалната оферта е необходимо да направи онлайн поръчка през страницата https://host.bg/bg/50mesta или на място в офиса на Host.bg, намиращ се на адрес: гр. София, кв. Гео Милев, бул. „Шипченски проход” 63

4. Направената поръчка към промоционалната оферта е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването на новата услугата.

5. Всеки клиент направил поръчка и заплатил я в оказания срок участва в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“

II. 11% отстъпка при подновяване на споделен хостинг план:

1. От промоционалната оферта могат да се възползват настоящи клиенти при подновяване на текущо използван споделен хостинг план за период от една година.

2. Участващи планове с фиксирана процентна отстъпка при подновяване:
– „Персонален” с 11% отстъпка
– „Премиум” с 11% отстъпка
– „Бизнес” с 11% отстъпка
– „Уеб Про” с 11% отстъпка

3. За да се възползва клиент от промоционалната оферта е необходимо да направи онлайн поръчка за подновяване от контролния панел на адрес https://admin.host.bg, като в раздел „Подновяване” впише промо код: 11YEARS в полето „Промо код”, или чрез заявка на място в офиса на Host.bg, намиращ се на адрес: гр. София, кв. Гео Милев, бул. „Шипченски проход” 63

4. Направената поръчка към промоционалната оферта е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването на новата услугата.

5. Всеки клиент направил поръчка за подновяване и заплатил я в оказания срок участва в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“

III. Безплатен ъпгрейд на споделен хостинг:

1. От промоционалната оферта могат да се възползват настоящи клиенти при ъпгрейд на план (преминаване към по-висок план) за услугата споделен хостинг.

2. За да се възползва клиент от безплатен ъпгрейд на план (преминаване към по-висок план), в рамките на предплатения абонаментен период , който е НЕ по-малко от един месец е необходимо да направи онлайн поръчка за ъпгрейд от контолния панел на адрес https://admin.host.bg, раздел „Хостинг”, меню „Ъпгрейд на план” и впише промо код: MOVEUP в полето „Промо код”.

2.1. Извършването на ъпгрейд при оказаното условие не се таксува
2.2. Предплатения период за абонамент на хостинг плана не се променя
2.3. Ресурсите на хостинг плана се обновяват автоматично до предплатения период за избрания план

3. За да се възползва клиент от ъпгрейд на план (преминаване към по-висок план), при предплатения абонаментен период, който е със срок по-малко от един месец преди датата на изтичане е необходимо да направи онлайн поръчка за ъпгрейд с подновяване от контролния панел на адрес https://admin.host.bg, като в раздел „Подновяване”, меню „Ъпгрейд” и впише промо код: MOVEUP в полето „Промо код”.

3.1. Извършването на ъпгред при оказаното условие се таксува със 70% остъпка от цената на избрания план за срок от една година
3.2. Предплатения период за абонамент на хостинг план се удължава със срок от една година
3.3. Ресурсите на хостиниг плана се обновяват автоматично до предплатения период за избрания план

4. Направената поръчка към промоционалната оферта е необходимо да се заплати в максимален срок от 14 дни след заявяването на ъпгрейд с подновяване.

5. Всеки клиент направил заявка за ъпгрейд на споделен хостинг план участва в теглене на лотариен принцип за 100 броя от книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“

Забележки:
* Промоционалната оферта е в сила до 07.06.2015 г.
** В оказаната промоция не участва споделен хостинг план „Старт”.
*** Наградите от настоящата промоционалната оферта се изпращат чрез куриер на валиден адрес посочен при поръчка на услуга и/или наличен в клиентския профил.
*** Поръчки направени преди 06.05.2015 г. не могат да се възползват от настоящите условия на промоционалната оферта.
**** Промоционалната оферта не може да се комбинира с други промоционални оферти за споделен хостинг в оказания период.
***** Промоционалните промо кодове са валидни при подновяване за срок от една година