zm9-blog

Колкото и налудничаво да звучи „Интернет маркетинг с нулев бюджет” е възможен и ни заобикаля всеки ден, в това гарантират и организаторите на едноименното събитие – Web and Events.

Деветото издание на семинар „Интернет маркетинг с нулев бюджет” ще се проведе на 3 юни 2015 г. в гр. София. с лектор Борил Богоев – онлайн предприемач и консултант, който работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. Създател е на онлайн курсовете “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгата „MASTER of SLIDES“, съавтор в “Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“, горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

Намерете отговорът на въпросите си!

-Как да продавате повече, като направите малки промени в стратегията и уебсайта?
-Защо инвестираните пари в онлайн реклама, често не дават резултат?
-Какво трябва да знаете и да направите сами преди да се обърнете към агенция или наемете човек?
-Как сами да изградите стабилно онлайн присъствие, което да ви носи авторитет, популярност и репутация?
-Искате ли да станете част от събитието „Интернет маркетинг с нулев бюджет” – oтворете на нашия въпрос във Facebook страницата на Host.bg и спечелете един от два безплатни билета.

Два безплатни билетa за семинара „Интернет маркетинг с нулев бюджет” те очакват, ако ни отговориш на въпроса „Кой е най-…

Posted by host.bg on Wednesday, May 27, 2015