За всеки уеб проект неизбежно в етапа му на развитие идва момента, в който той трябва да се отплати на своя собственик, като започне да генерира приход, а прихода от своя страна да се оформи в печалба. Този процес е известен сред специалистите като „монетизиране“ или стратегическо алализиране, дефениране и реализиране на цели, които да превърнат посетители на вашия сайт в клиенти.

За съжаление гарантираща формула, за това как да печелим от интернет няма, но споделения опит от първо лице със сигурност е най-безценна информация, която можете да получите, когато се питате – Какво да направя за да монетизирам сайта си?.

Вярваме, че много от вас точно в този момент си задават въпроса „Как да печелим от интернет“, затова ще използваме момента, за да ви представим нашия коледен подарък, който ще ви помогне да намерите и отговор на въпроса чрез едноименната книгата „Как да печелим от интернет?“ на Александър Ненов.

Aлeĸcaндъp Heнoв e бългapcĸи интepнeт пpeдпpиeмaч, aвтop нa ĸнигaтa „Ha 1 ĸлиĸ paзcтoяниe“, гocт-лeĸтop нa paзлични ceминapи и oбyчeния. Πpeз 2001 г. зaeднo c Цвeтoмиp Гeopгиeв cъздaвa caйтa ТееnРrоblеm.nеt, ĸoйтo в пpoдължeниe нa 13 гoдини ocтaвa лидep cpeд тийнeйджъpcĸитe мeдии в cтpaнaтa. Πpeз 2007 г. гoдинa peaлизиpa нaй-гoлямaтa пyбличнa cдeлĸa в бългapcĸия интepнeт, ĸaтo пpoдaвa caйтa нa мeдийнaтa гpyпa нa Инвecтop.БГ AД.

В своята книга „Как да печелим от интернет“ Александър ни споделя своя опит и предлага 13 модела затова:

– Как да печелите от своя уебсайт;
– Как да намерите финансиране на своя интернет проект;
– Как да печелите от интернет без да имате уебсайт;
– Как да изградите уебсайт за без пари;
– Как да изградите електронен магазин за 1 минута;
– Как да печелите от кликове, импресии, публикации, рекламни агенции, продукти, “суб-продукти” и своята онлайн репутация;
– Как да печелите от съдържание за възрастни;
– Как да планирате, развивате, изграждате и продадете своя бизнес.

За да получите вашия коледен подарък от Host.bg – книгата „Как да печелим от интернет“ е необходимо да поръчате нов хостинг план чрез специалния символ gift обозначаващ участващите промоционални услуги на www.host.bg.

*Промоционалната оферта важи до 31.01.2016 г. или до изчерпване на промоционалните количества.