Възползвайте се от промоционалната цена на домейните в областта .bg, като регистрирате вашето уникално име само за 50 лв./година.

Улеснена процедура при регистрация:

Като официален регистратор на домейни в областта .bg, ние ще ви предложим улеснена процедура, чрез която документите съпътстващи нова регистрация или трансфер от друг доставчик се изискват от клиента само при първоначалната му поръчка. А необходимостта от последващо предоставяне на нови документи при всяка следваща поръчка отпада.

Гарантирано най-ниската цена:

Освен *гарантирано най-ниската цена от 50 лв./ година, с всеки регистриран .bg домейн получавате управление на нейм сървърите и безплатна DNS администрация.

Без допълнителни такси:

При необходимост от извършване на промяна на собственост на .bg домейн, промяна на името на регистранта, лицето за административен и/или технически контакт, както и промяна на основанието за ползване на домейна не се налага да заплащате допълнителна такса.

 

 

* Гарантирано най-ниска цена – ако в промоционалния период получите по-ниска цена и равностойни условия от друг доставчик, Host.bg ще ви предложи същата цена.
** Промоционалните условия са валидни до 29.04.2016 г.