Host.bg подпомогна събитие от нов формат, което преодолява стандартните методи за комуникация и възприемане на нова информация, организирано от New Horizons. В течение на два пълни дни мениджъри в сферата на информационните технологии, управлението на проекти и бизнес анализа не просто слушаха, а  в интерактивен режим, чрез активно участие в лаб сесии, бизнес симулации, уъркшопи и дискусионни кръгове бяха провокирани да приемат нови роли и предизвикателства.

Конференцията Expand Your Horizons, организирана от Ню Харайзънс България се проведе на 14-ти и 15-ти април 2016 г. в Интерпред СТЦ, София. Събитието беше изцяло практически ориентирано с включени интерактивни лекции, бизнес и ролеви игри и брейнсторм обсъждания, в които участниците имаха възможност да почерпят опит от експерти, доказани както на българския, така и на международния пазар.

Пет паралелни технически сесии на тема Linux & Open Source, .NET development & Automation Testing, Microsoft Administration, Information Security и IT Management бяха включени в програмата за първият ден.

Вторият ден протече с уъркшопи за управление на бизнес проекти, анализ и бизнес симулация Bridge-IT: Project/ Program Management.

Като официален спонсор на събитието ние от Host.bg бяхме там и през двата дни, за да изразим пълната си подкрепа към иновативните методи на тази различна конференция и разкажем на всички участници за нашите нови и атрактивни предложения.

Освен с нови знания и умения, един от участниците си тръгна и с подарък от нас – Sony Smartwatch 2.