Уникална за българския хостинг пазар услуга – Premium WordPress стартира Host.bg по време на WordCamp 2016. Тя съчетава удобствата на WordPress, богатството от възможности на premium (платените предварително) теми и плъгини с високопроизводителния хостинг от Host.bg. Следвайки желанията на нашите клиенти, специалистите от Host.bg насочиха усилията си в разработването на нова хостинг услуга с готова, инсталирана платформа за създаване на сайт – WordPress с вграден визуален редактор за дизайн на темите.

Новите ни хостинги позволяват на всички потребители, дори и начинаещите да създадат бързо и лесно сайт със страхотен дизайн и качество благодарение на визуалния дизайн редактор Divi Builder. Към дългия списък с предимства, като изобилие от добре подбрани и предварително активирани за вас теми и добавки (плъгини), Premium WordPress хостинг работи с хипер бързи, изцяло SSD сървъри.

Premium WordPress от Host.bg се различава от съществуващите хостинги с автоматична инсталация на WordPress. Услугата на практика е от типа SaaS (Software as a Service), която свежда до минимум ангажимента на потребителя, свързан с хостинга. За управление на своя сайт е достатъчно потребителят да познава единствено инструмента за работа с WordPress – wpadmin.

 Към всички планове на новата услуга са включени напълно безплатно над 85 премиум темплейта и плъгини на обща пазарна стойност над 300 лева. В отговор на промените въведени от Google и изискването за защитени сайтове, сме добавили и безплатен SSL сертификат за всички планове, който може да се инсталира само с един клик от контролния панел.

Можете да разгледате и сравните нашите планове и да стартирате своя проект сега.