Събития

Ето къде ще видите СуперХората до края на годината

Пътешествията ни продължават. До края на годината ще обиколим още градове, ще създадем нови контакти и ще разменим полезни знания.

WordPress общността и ние

Освен усъвършенстването на услугите, много важна, а и приятна, задача за нас е членството и комуникацията ни с WordPress общността.

Digital4Ruse 2022: Откриваме сезона на събитията и раздаваме 3 билета подарък

Този месец се отправяме на пътешествие към бреговете на река Дунав. Сезонът на събитията започва в сърцето на „малката Виена“ с Digital4Ruse 2022 на 16 април.

HackConf 2021 минава online, а ние раздаваме 5 Superfan билета подарък

Шестото издание на конференцията обещава да зарадва всички участници с интересни лекции и полезни уъркшопи, затвърждавайки се като ключово събитие в областта.

Digital4Plovdiv 2019: Раздаваме 10 безплатни билета

И тази година Пловдив събира експерти от digital сферата на едно място. Подгответе се с много хъс и мотивация за едно СуперПолезно събитие - Digital4Plovdiv.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.