С всяка изминала година OpenFest конференцията и обичта към свободата събира все повече привърженици. Вдъхновени от атмосферата и многобройните посетители на OpenFest 2016, ние от Host.bg бяхме там и през двата дни, за да се срещнем с голяма част от тях, да им разкажем за нашите услуги и разбира се да ги зарадваме с подаръци и отстъпки. Малко след официалният край на събитието, изтеглихме и победителя в томболата на Host.bg, който спечели очила Samsung Gear VR. Пожелаваме му да се гмурне свободно в приключенията с новите си очила и да не забравя да ги споделя!

OpenFest 2016 даде възможност на многобройните посетители, спонсори и лектори да обменят мнения и идеи със съмишленици, да получат помощ и съвет по въпроси, които ги вълнуват, и разбира се да се забавляват. Тази година в програмата участваха над 30 лектора, а лекциите и workshop-ите се проведоха паралелно в 3 зали. За тези които не успяха да присъстват, всички лекции и workshop-и се предаваха на живо със streaming. Както всяка година освен доброволците, които помагаха в организацията, така и всеки желаещ да подкрепи формата имаше възможност да направи дарение, като закупи тениска с логото на OpenFest.

Можете да споделите идеите си, какво ви хареса и какво не на OpenFest 2016 във формата за обратна връзка на страницата на събитието.

Очаквайте повече информация за фестивала в една от следващите ни статии.

Защото свободата е да се споделя!