Събития

Ето къде ще видите СуперХората до края на годината

Пътешествията ни продължават. До края на годината ще обиколим още градове, ще създадем нови контакти и ще разменим полезни знания.

WordPress общността и ние

Освен усъвършенстването на услугите, много важна, а и приятна, задача за нас е членството и комуникацията ни с WordPress общността.

Digital4Ruse 2022: Откриваме сезона на събитията и раздаваме 3 билета подарък

Този месец се отправяме на пътешествие към бреговете на река Дунав. Сезонът на събитията започва в сърцето на „малката Виена“ с Digital4Ruse 2022 на 16 април.

HackConf 2021 минава online, а ние раздаваме 5 Superfan билета подарък

Шестото издание на конференцията обещава да зарадва всички участници с интересни лекции и полезни уъркшопи, затвърждавайки се като ключово събитие в областта.

Digital4Plovdiv 2019: Раздаваме 10 безплатни билета

И тази година Пловдив събира експерти от digital сферата на едно място. Подгответе се с много хъс и мотивация за едно СуперПолезно събитие - Digital4Plovdiv.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.