Нова Година – нови хоризонти!

В първият месец от новата 2017 година, Host.bg предоставя на своите клиенти нови възможности за реклама в каталог номер едно за професионални стоки и услуги – Golden Pages. В тази статия нашите партньори от Golden Pages ще ви разкажат за себе си, както и за рекламите и отстъпките които заедно ви предлагаме.

Golden Pages е водещият източник на бизнес информация

Вече над десет години Golden Pages е водещият източник на бизнес информация. Ние сме предпочитаният маркетинг партньор на малкия и средния бизнес, както и най-разбираемият, надежден, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Oнлайн справочникът ни www.goldenpages.bg стартира през юни 2007 и покрива цялата страна. От януари 2011 Golden Pages оперира изцяло онлайн и бизнесът ни е 100% дигитален! Фирмите могат да рекламират във всяка от нашите над 750 класификации, а потребителите – да търсят в базата ни данни от над 200 000 компании. Трафикът е стабилен – над 150,000 потребители на месец – предоставяйки по този начин нови клиенти за нашите рекламодатели и висока възвръщаемост на рекламните им инвестиции. Нашата база данни от фирми е най-разбираемата и точна в България. Ежедневно ние проверяваме и осъвременяваме стотици записи на фирми, за да можете вие да намирате лесно доставчици на продукти и услуги.

Единствен доверен партньор на Google
През 2009 Google избра Golden Pages за свой единствен доверен източник на информация за услугата си Google Maps. От тогава насам, всяка седмица ние предоставяме на Google информация за фирмите в България, която те включват в своята база данни. През януари 2015 година, ние подписахме нов Договор с Google, който потвърждава тяхното доверие в Golden Pages и важността на нашето партньорство. Golden Pages ще продължи да предоставя актуализирана информация на Google, от която потребителите и фирмите в България ще имат многобройни ползи.

Единствен партньор за България на множество международни фирми
Много чужди фирми избраха да работят с Golden Pages на българския пазар. Такива са гръцката търсачка xo.gr, румънската търсачка paginiaurii.ro, сръбската търсачка yellowpages.rs, македонската търсачка zk.mk, европейската търсачка europages.com, балканската търсачка за продукти marketkonekt.com, датската фирма за уеб сайтове Monosolutions, т.н.

Добра индексация
Ние непрекъснато оптимизираме търсачката, така че рекламодателите в Golden Pages обикновено се появяват на по-висока позиция в резултатите на търсачките чрез нашия сайт, в сравнение с фирмите, които не рекламират.

Реклама в подходящ момент
Нашите продукти достигат потребителите в цяла България 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Потребителите използват Golden Pages, в момент когато са готови да направят покупка.

Трайна и ефективна инвестиция
Рекламата в Golden Pages е с много по-дълъг живот от тази в повечето други медии, а и може да бъде обновявана ежедневно.

Предпочитан източник на информация от потребителя
Безплатно търсене, лесна употреба, акуратност и надеждност на информацията.

Видове реклама
Информационен профил
Приоритетни позиции
Банери

Информационният профил е подходящ за всички фирми
Появява се винаги на първа страница с резултати в goldenpages.bg, на ротационен принцип, над безплатните вписвания.
Включва име, телефони, адрес, рекламен текст от 250 символа (видими ключови думи), 300 символа (скрити ключови думи), както и няколко много важни линка:

– линк към имейл, който остава скрит, за да не получава клиентът спам поща
– линк към уеб сайта на клиента, ако има такъв
– линк към Google Maps
– линк към информационна страница, с лого, две снимки и обширен текст от 5 000 символа
– линк към галерия MarketKonekt* – представете 50 свои продукти със снимка и описание
– линк към отзиви – насърчете доволните си клиенти да напишат мнение за вас.
Клиентите, които искат да променят съдържанието на информационния си профил или безплатното си вписване, могат да го направят чрез портала за рекламодатели – http://my.goldenpages.bg.
MarketKonekt* е международен сайт, който улеснява търсенето на конкретни продукти както в България, така и в балканските страни.

Host.bg и Golden Pages

Приоритетни позиции
Всички информационни профили се появяват в страницата с резултати на ротационен принцип, като на всеки 20 минути тяхната позиция се променя. Рекламодател, който иска да фиксира първата си позиция, обаче, може да закупи регионален или национален приоритет, (стига вече да не е зает), който ще им гарантира най-доброто позициониране на страницата с резултати.
Регионален приоритет (LPL)
Покрива една географска територия и винаги се появява над останалите рекламни профили за определения регион и класификация, но под рекламите с национален приоритет, ако има такъв. Визуално е маркирана в бледожълто и генерира изключително голям трафик.
Национален приоритет (NPL)
Покрива цялата страна и винаги се появява над всички останали рекламни профили в класификацията. Визуално е маркирана в бледожълто и генерира изключително голям трафик.

Host.bg и Golden Pages

Важно!
Във всяка класификация има по една-единствена позиция за национален и регионален приоритет.

Само до 31.01.2017 г. всички клиенти на Host.bg получават 25 % отстъпка при покупка на профил в справочник № 1 България. Заявете първа фиксирана позиция за вашия бизнес още днес на cs@goldenpages.bg или 0700 20 466.

*За да ползвате отстъпката моля да споменете, че сте клиент на Host.bg